Hvad søger du?

Key Account Manager der elsker salg og kunder

Du er først og fremmest erfaren med salg af IT-løsninger og ønsker at være med til vi sikrer de bedste løsninger til vores kunder. Du besidder et stærkt salgsgen uden at være "smart i en fart". Det er dét du kan og dét du brænder for. Med din rolige personlighed beror din succes på at lukke aftaler, vedligeholde eksisterende og udvikle nye forretningsområder.
Hos Comcare tilbydes du en udfordrende stilling, hvor det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt. Ikke alene får du masser af frihed og selvbestemmelse, men du indgår også i et fantastisk team af kompetente kollegaer.
19-10-2017

Vi er i en rivende udvikling og søger derfor en ambitiøs, erfaren og positiv indstillet Key Account Manager til vores offentlige sektor. Med din tillidsvækkende personlighed, formår du at vinde vores kunder. Du bliver ansat på baggrund af dét, du kan og dén, du er. Det skyldes, at vi har høje ambitioner om at gøre en forskel.

Vi tilbyder løsninger til over 50 kommuner, og er én af dem, som leverer flest it-løsninger inden for vores produkt segment. Vi blev udråbt som Gazelle virksomhed af dagbladet Børsen 4 år i træk og har ambitioner om at fortsætte væksten. Læs mere om os på www.comcare.dk

Din personlighed

Du er først og fremmest erfaren med salg af IT-løsninger og ønsker at være med til vi sikrer de bedste løsninger til vores kunder. Du besidder et stærkt salgsgen uden at være "smart i en fart". Det er dét du kan og dét du brænder for. Med din rolige personlighed beror din succes på at lukke aftaler, vedligeholde eksisterende og udvikle nye forretningsområder. Du formår at strukturere og lede din hverdag, så den understøtter vores vision og strategi bedst muligt. Du kan kommunikere og begå dig, på forskellige niveauer og matcher de relevante ledelsesniveauer hos kunden.

Du trives med at arbejde selvstændigt og formår at skabe din egen kundeportefølje bl.a. igennem dit opsøgende salgsarbejde. Du bliver en del af et mindre team på 23 kolleger, hvor du i høj grad, får medansvar for udvikling af Comcares forretninger, med et antal af eksisterende og nye kunder.

Derudover er det også dig som

• via godt købmandskab formår at sælge Comcares ydelser
• har forståelse for at opgaven oftest kræver samarbejde med andre afdelinger i
  Comcare - derfor arbejder du effektivt og slipper først opgaven når den er
  færdiggjort
• sikrer at alle tilbud i vores kundeportefølje bliver taget godt hånd om
• er udadvendt og evner at forstå detaljen i it-serviceløsninger
• kan lide at tage initiativ til forandring, med en velbegrundet idé til forbedring af
  processer og løsninger

Hos Comcare tilbydes du

En udfordrende stilling, hvor det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt. Ikke alene får du masser af frihed og selvbestemmelse, men du indgår også i et fantastisk team af kompetente kollegaer, hvor der er højt til loftet. Du tilbydes desuden et attraktivt lønniveau efter kvalifikationer samt provisionsordning og mange personalegoder.

Så hvad venter du på?

Har du uddybende spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte: 

Rekruteringskonsulent Christina Gotthard Graae på telefon 2024 8866 eller Salgsdirektør Stig Larsen på telefon 2614 2828

Din ansøgning inkl. CV sendes til job@comcare.dk. Ansøgninger behandles løbende. Tiltrædelse efter aftale.

På comcare.dk kan du læse mere om, hvilke løsninger og kunder som kan matche dine ambitioner om en karriere i it-branchen.