Hvad søger du?

Velbesøgt og udbytterigt brugermøde løb af stablen

Hindsgavl Slot, torsdag den 26. oktober. En smuk dag, hvor dådyrene græssede på vidderne foran det gamle adelige slot. Dette var også dagen, hvor vores brugermøde var sat i scene i Laden, og brugere fra hele landet var mødt frem til en dag i Comcare-systemernes tegn.
"Brugermødet var som altid rigtig interessant og brugbart" - anonym deltager
29-11-2017

Fremragende fremmøde til en dag med fokus på kunderejsen 

Med flere tilmeldinger end nogensinde før var grobunden lagt for en inspirerende og udbytterig dag. Med udgangspunkt i Comcares kunder, når der implementeres, optimeres og videreudvikles, blev nye produkttiltag og -udsigter vist frem, dugfriske medarbejdere blev præsenteret, og racerkøreren Jason Watt gearede forsamlingen op med sin fortælling om samarbejde og motivation.

Comcare inviterede sine kunder med på en rejse med fokus på det givende partnerskab brugere og Comcare imellem, som allerede har eksisteret i mange år. Med fornyet fokus på denne rejse blev der i erfagrupperne delt erfaringer, som kom både vores kunder og os til gode. Der blev talt om både succes- og udviklingsområder, og der blev bl.a. lagt vægt på det gensidigt vigtige forhold i at skabe konstruktiv kommunikation for at nå frem til et fælles ønsket resultat.

Givende afkast til alle parter

Som sædvanlig har vi bedt om feedback på brugermødet for på bedste vis at kunne imødekomme deltagernes behov til fremtidige brugermøder. Tilbagemeldingerne har igen været positive, og produkt-updaten og erfagrupperne er i den sammenhæng især blevet fremhævet. Samtidig har vi i Comcare taget inputs og ønsker med hjem, som kan bruges i relation til både videreudvikling på løsninger og kommende brugermøder.

Sæt kryds i kalenderen den 3. maj 2018

Allerede nu kan vi afsløre datoen for vores næste brugermøde. Det bliver torsdag den 3. maj 2018, og vi opfordrer derfor vores kunder til at sætte kryds i kalenderen, så vi er sikret endnu en spændende og udbytterig dag. Sammen skaber vi frihed til kunden.