Hvad søger du?

Comcare er nu overgået til den nye version af UNSPSC

UNSPSC version 19.0501 er nu lanceret i Comcares løsninger, og som vi lovede vores kunder tilbage i november 2017, er opdateringen fra den tidligere version 7.0401 til den nye version 19.0501 sket helt gnidningsløs for dig som kunde.
Med Comcares løsning kan du som bruger slippe tøjlerne og læne dig tilbage!
22-02-2018

Med Comcares og KMD's løsning kan du som bruger slippe tøjlerne og læne dig tilbage vel vidende, at de UNSPSC-kategorier, der evt. skifter nummerserie, fortsat kan benyttes. Løsningen bygger på en fælles opdatering de to systemer imellem, og det betyder, at data mellem Comcares løsninger og KMD Indkøbsanalyse fortsat formidles optimalt og i overensstemmelse med den nyeste version af UNSPSC.

Comcare har sørget for, at du ikke skal bekymre dig, hvordan du overgår til UNSPSC version 19.0501.

Comcares backend modul CC Management (en del af CC Rakat), har i dag fået et hotfix, som betyder at UNSPSC versionen i Analyse sektionen er opgraderet fra v7.0401 til v19.0501. Den hidtil anvendte version har været anbefalingen i over 10 år, men den løbende udvikling har skabt behovet for at benytte en nyere version.

Den nye version er øget med over 60.000 nye UNSPSC numre.
v7.0401 havde 20.739 unikke UNSPSC numre som man kunne vælge imellem.
v19.0501 har hele 83.229 unikke UNSPSC numre som man nu kan vælge imellem.

Fremadrettet vil UNSPSC nummer vælgeren vise den nye version, og det vil ikke længere være muligt at tilføje den gamle version.

Skal jeg som bruger foretage mig noget?

Som kunde på enten CC Rakat eller CC Management platformen, har vi allerede gennemgået alle jeres kontrakter, og sørget for at opgradere dine UNSPSC numre.
Det betyder helt konkret at vi allerede har konverteret vores kunder til den nyeste version af UNSPSC.

Vil du vide mere om UNSPSC, kan du læse mere på http://unspsc.gs1.dk/kort-om-unspsc/
GS1 har også lavet en liste med spørgsmål og svar om UNSPSC http://unspsc.gs1.dk/qa/