Hvad søger du?

Comcare styrker nu kommunikationen til kunderne og markedet

Comcare oplever en kontinuerlig vækst baseret på brugervenlige løsninger og yderst tilfredse kunder. Med ambitioner om at være de bedste i branchen inden for kundefokuseret kommunikation, har Comcare ansat Elisabeth Folkvardsen Tange som Digital Kommunikationskonsulent.
"Når Comcare får en ny kunde, er samarbejdet og serviceniveauet altafgørende"
03-10-2018

Elisabeth Folkvardsen Tange får ansvaret for alle online platforme og al kommunikation rettet mod markedet og kunderne, samt den interne kommunikation.

”Det vigtigste for Comcare er tilfredse kunder og glade medarbejdere. I erkendelse af at kunderne forventer at finde relevant information online, ønsker vi at være dem, som kan hjælpe med den rette information til rette tid. Vores ambition er at blive kundernes foretrukne ressource, og på den måde knytte dem endnu tættere til Comcare,” udtaler Søren Iversen, Administrerende Direktør.

"Elisabeth har en bred erfaring inden for markedsføring og strategisk kommunikation, og skal sikre den røde tråd i vores kommunikation både internt og eksternt. Det vil give kunderne en endnu bedre helhedsoplevelse, og de vil føle sig hørt og hjulpet trygt igennem deres udfordringer,” siger Søren Iversen, Administrerende Direktør.

Elisabeth har været Marketingchef hos fischer a/s de sidste 15 år og har siddet med ansvaret for al markedsføring både offline og online.

”Jeg har en meget kundefokuseret tilgang til mit arbejde, og jeg ønsker at skabe noget indhold, der giver den enkelte modtager værdi. Hos Comcare får jeg i høj grad mulighed for at komme helt tæt på kunderne og fokusere endnu mere på det, jeg brænder for, nemlig kundefokuseret kommunikation,” siger Elisabeth Tange.

”Når Comcare får en ny kunde, er samarbejdet og serviceniveauet altafgørende for, at kunden får en god oplevelse, og derfor bliver min opgave at sørge for en rigtig god intern kommunikation, og sikre at arbejdsglæden er i top. De to ting hænger uløseligt sammen. Har man glade, velinformerede medarbejdere, yder de også den bedste service overfor kunderne. Det har altid været naturligt for mig at interessere mig for mine kolleger og bidrage til det gode fællesskab, derfor er det helt fantastisk at finde en virksomhed som Comcare, der virkelig har fokus på lige præcis det,” udtaler Elisabeth Tange.

Om Comcare A/S

Comcares mission er at gøre elektronisk samhandel mellem virksomheder og organisationer så gnidningsfri, effektiv og omkostningsbesparende som mulig. Vi hjælper vores kunder med at få det bedste udbytte af de digitale mediers muligheder. Hos Comcare lægger vi stor vægt på brugervenlighed, og vores agenda er derfor altid, at vores kunder opnår størst mulig tryghed i det daglige arbejde.