Hvad søger du?

Comcare styrker supportafdelingen med ny medarbejder

Comcare udvider endnu engang medarbejderstaben og har ansat Thomas Thestrup Jensen i supporten. Thomas skal være med til at sikre, at kunderne får den bedst mulige oplevelse, hvis de støder på udfordringer i deres hverdag.
Vi byder Thomas velkommen i Comcare!
16-03-2018

Det er med stor glæde og fornøjelse, at kunne byde Thomas Thestrup Jensen velkommen til Comcare som IT Konsulent, hvor han startede 1. marts.

Thomas har 33 års erfaring som underleverandør til vores kommunale kunder og kommer fra Papyrus, hvilket giver ham en solid erfaring i blandt andet E-fakturering, Web katalogfremstilling og vedligehold, E-handels support, Web opdatering mv. Det betyder også, at han har det bedste udgangspunkt for at forstå vores kunder og de udfordringer, som de måtte sidde med i deres daglige arbejde. 

Nogle af de personlige kompetencer, som Thomas bestrider, er kvalitetsbevidsthed og engagement. Desuden er han yderst serviceminded, og vil gå rigtig langt for, at vores kunder skal få en god oplevelse.

Med ansættelsen af Thomas Thestrup ansætter Comcare igen en medarbejder, med stor erfaring, fra netop de kunder, som Comcare til hverdag arbejder sammen med. Det betyder rigtig meget for vores kunder, og ikke mindst Comcare, at kunne tilbyde den ekspertise og service, som kunderne efterspørger.

Om Comcare A/S

Comcares mission er at gøre elektronisk samhandel mellem virksomheder og organisationer så gnidningsfri, effektiv og omkostningsbesparende som mulig. Vi hjælper vores kunder med at få det bedste udbytte af de digitale mediers muligheder. Hos Comcare lægger vi stor vægt på brugervenlighed, og vores agenda er derfor altid, at vores kunder opnår størst mulig tryghed i det daglige arbejde.