Hvad søger du?

Comcare flytter til Danmarks måske mest bæredygtige adresse

Plads, lys og luft skaber gode rammer for arbejdsglæden. Derfor er det utrolig vigtigt, at hele Comcare familien har de bedste forudsætninger for at kunne skabe det bedste produkt til vores kunder.
Det er vigtigt for os, at vi kan blive ved med tiltrække de allerbedste medarbejdere!
22-10-2018

Vores lokaler på Arne Jacobsens Alle er blevet lidt for trange, og vi har længe kigget efter nye lokaler. Nu kan vi offentliggøre, at vi tager den grønne profil til nye højder på Danmarks måske mest bæredygtige adresse -  Copenhagen Towers, som også ligger i Ørestaden.

”Det er vigtigt for os, at vi kan blive ved med tiltrække de allerbedste medarbejdere. Vi ønsker derfor at tilbyde nogle rigtig gode fysiske rammer for hverdagen med masser af lys og luft, men også et godt miljø for kommunikationsflow og samarbejde. Og så gør det jo heller ikke noget, at frokosten kan indtages i grønne omgivelser og efter sigende skulle være Ørestadens bedste”, siger Søren Iversen, Adm. Direktør.

Vi ønsker at tage alle med på rejsen, så du vil som en del af #kunderejsen kunne følge processen med indretning, flytning og indflytterfest.

Tag et nærmere kik på Copenhagen Towers

Om Comcare A/S

Comcares mission er at gøre elektronisk samhandel mellem virksomheder og organisationer så gnidningsfri, effektiv og omkostningsbesparende som muligt. Vi hjælper vores kunder med at få det bedste udbytte af de digitale mediers muligheder. Hos Comcare lægger vi stor vægt på brugervenlighed, og vores agenda er derfor altid, at vores kunder opnår størst mulig tryghed i det daglige arbejde.