Hvad søger du?

Stærk profil til salgsteamet

Comcare udvider pr. 1. februar 2018 medarbejderstaben med ansættelsen af Jørgen Knudsen som Senior Key Account Manager. Jørgen har i mange år arbejdet med projektsalg af tekniske løsninger til både offentlige og private virksomheder og er vant til at facilitere et tæt samarbejde med kunder omkring forretningsforståelse og målsætninger.
Jørgen kan bidrage med sit positive humør og høje faglighed, således at vi hele tiden følger med tiden ude hos vores kunder
12-01-2018

Jørgen vil have stor fokus på at opbygge en tæt relation til vores kunder, samt sikre sig, at deres behov og ønsker bliver hørt. Der ud over styrker Jørgen også Comcares salgsteam i forhold til opsøgende salgsarbejde.

Adm. Direktør Søren Iversen udtaler: ”Jørgen er lige den profil vi havde behov for. Det er vigtigt, at vi fastholder vores gode forhold til vores kunder, og her kan Jørgen bidrage med sit positive humør og høje faglighed, således at vi hele tiden følger med tiden ude hos vores kunder”.

Vi ser frem til sammen at tage hul på det nye år sammen med Jørgen.

Om Comcare A/S

Comcares mission er at gøre elektronisk samhandel mellem virksomheder og organisationer så gnidningsfri, effektiv og omkostningsbesparende som mulig. Vi hjælper vores kunder med at få det bedste udbytte af de digitale mediers muligheder. Hos Comcare lægger vi stor vægt på brugervenlighed, og vores agenda er derfor altid, at vores kunder opnår størst mulig tryghed i det daglige arbejde.