Hvad søger du?

E-Learning Administrator - så ka’ du lære det - Ørestaden

Er du god til at udarbejde e-learning materiale og omsætte det til online kurser. Vil du bidrage med dine gode idéer til opbygning af en ny afdeling?
Vi er ved at skabe et helt nyt learning område i Comcare, og du kan være med til at sætte rammerne for, hvor vi skal hen med vores læringsakademi, og hvordan vi kommer derhen.
14-10-2019

Vi er i rivende udvikling og søger derfor en E-Learning Administrator, som vil være med til at producere e-learning materiale, som vi alle drømmer om at få gavn af. E-learning, der inspirerer og underviser på en nem og let tilgængelig måde, som får brugerne til at vende tilbage til vores Learning Academy.

Din afdeling
Du bliver en del af vores Customer Care & Learning Academy, som nu får et nyt forretningsben inden for e-learning. Du skal være med til at opbygge afdelingen, materialet og sætte retningen for vores Academy og sørge for, at vi kommer i mål sammen. Vi har travlt, og de mange opgaver tager du med et smil og med humøret i top – vi kan godt lide at have det sjovt i afdelingen!

Dine primære opgaver:

  • Produktion af undervisningsmateriale, herunder tekst, interaktive quizz’er, m.m.
  • Videoproduktion, fra idé til eksekvering og aflevering af slutproduktet
  • Administrere kurser, deltagere, certificeringer mv.
  • Kreativ idéudvikling – vi er vilde med nye ideer!
  • Supportere vores kunder
  • Kvalitetssikre at content følger vores strategi og mål
  • Samarbejde med Kommunikationsafdelingen
  • Bidrage til sparring og udvikling af undervisningsmaterialet samt afdelingenDine kompetencer
Du følger med i den digitale udvikling og har derfor stort kendskab til systemer/løsninger, som giver værdi til materialet. Du arbejder enten med e-learning eller benytter det selv i vid udstrækning. Du er nysgerrig og har en god forståelse for din målgruppe, og du mener det er en forudsætning at du kender de it-løsninger, der skal formidles e-learning platformen. Du kan arbejde struktureret og selvstændigt, og kommer i mål med dine opgaver. Hvis du har erfaring med online læringsprincipperne er det et stort plus. Du arbejder struktureret og du kan holde tungen lige i munden, når der jongleres med mange forskellige slags kurser.

IT-kompetencer
Photoshop, InDesign, Premiere Pro, After Effects eller anden lign. professionelt video redigeringsprogram.

Vi tilbyder dig
Vi har en åben arbejdsplads, hvor initiativ og gode idéer giver stor medindflydelse, og hvor du som medarbejder kan være med til at skabe din egen arbejdsplads og opgaver. Vores ledelse har altid døren åben og klar til sparring. Vi bor i dejlige og nye omgivelser, hvor vi spiser frokost blandt træerne i kantinen. Om fredagen forkæler vi os lidt med massage og fredagsbar. Og så har vi god kaffe og lækker frokostordning. Du får naturligvis også løn efter kvalifikationer og en pensionsordning.

Tiltrædelse
Snarest muligt. Skynd dig, vi afholder løbende samtaler.

Er du interesseret?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Charlotte Rugaard Nielsen på 4035 2268 eller crn@comcare.dk.

Send din ansøgning, CV inkl. referencer til job@comcare.dk mærket ”Digital Learning Administrator”. Ansøgninger behandles løbende.

Om Comcare
Comcare er en af de førende leverandører inden for e-procurement løsninger i Danmark og har over 20 års erfaring med udvikling af kontraktstyring og elektronisk indkøb. Vi sikrer effektivisering og automatisering gennem en intuitiv brugergrænseflade, der understøtter alle facetter af e-procurement, administrativt såvel som slutbrugermæssigt. Vi brænder for at udvikle e-procurement løsninger, som fjerner manuelle processer og arbejdsgange, som gør hverdagen nemmere.