Hvad søger du?

IT-Konsulent, der brillerer i Customer Care – Ørestaden

Hos Comcare søger vi en dygtig IT-konsulent, som giver den kundeservice, som vi alle selv drømmer om at få, når vi ringer for at få hjælp. Din positivitet kan mærkes gennem røret og det smitter af på alle omkring dig. Er det dig?
Vores lille team kalder vi selv Team Awesome, og vi er lidt forkælede, så vi kan ikke lade være med også at forkæle vores kunder
01-10-2019

Din afdeling

Du bliver ansat i vores Customer Care & Learning Academy afdeling, som indeholder så meget mere end afdelingens navn angiver. Learning Academy spiller en væsentlig rolle i Comcare, da vi ønsker at være en virksomhed som giver en masse viden videre til eksisterende og potentielle kunder. Kan vi gøre dele vores ekspertise og viden så andre kan få gavn af det, så er vi nået rigtig langt i vores målsætning.

Teamet

Plads til fordybelse den ene dag, og hektiske perioder den næste dag. Selvom der er mange opgaver og opkald, der venter og skal jongleres med, arbejder du stadig med et smil, for du vil være en del af en afdeling, hvor humoren er i top og kække bemærkninger flyver rundt!

Vores lille team kalder vi selv Team Awesome, og vi er lidt forkælede, så vi kan ikke lade være med også at forkæle vores kunder. Vores primære funktion er at yde en formidabel service over for vores kunder. Det er vigtigt for os at have et godt og personligt forhold til vores kunder og samarbejdspartnere, og derfor synes vi, at det er vigtigt at vi også kan tale med dem om andre end ting indimellem.

Dine primære opgaver er at

• Bidrage med din viden til vores nye ben - Learning Academy
• Yde 1. og 2. level support til brugere på tværs af vores løsninger
• R
egistrere og besvare skriftligt såvel som mundtligt indkommende supportsager
  i vores helpdesk-system
• Monitorere og fejlafhjælpe i vores drifts- og overvågningsplatforme
• Lære fra dig og deltage i relevante projekter
• Være med til at BOOSTE nye ideer, så vores Customer Care hele tiden udvikles
• Håndtere alle de uforudsete opgaver med et smil


Dine kompetencer

At yde god service står øverst på din kompetenceliste og du forstår at tilpasse din kommunikation til den givne situation og kundens behov. Du tager ansvar og giver ikke op, før end at kunden er glad og din opgave er løst. Dine IT-kundskaber spænder bredt og derfor er SQL, MSSQL og serverdrift ikke ord der skræmmer dig, og du er god til at tilegne dig ny teknisk viden. Du kan ikke lide at kede dig, og det er godt. For du får travlt, og i perioder har du meget vekslende opgaver. I tasken har du en god portion humor og smittede godt humør.  Din Baggrund: Du har minimum 3 års praktisk erfaring, måske som helpdesk-supporter eller lignende servicestilling. Du har en relevant og solid uddannelsesbaggrund og har du erfaring fra IT-branchen og gerne med e-handel, så er det et plus.

Vi tilbyder dig

Vi har en åben arbejdsplads, hvor initiativ og gode idéer giver stor medindflydelse og hvor, du som medarbejder kan være med til at skabe din egen arbejdsplads og opgaver. Vores ledelse har altid døren åben og klar til sparring. Vi bor i dejlige og nye omgivelser, hvor vi spiser frokost blandt træerne i kantinen. Om fredagen forkæler vi os selv med lidt massage og fredagsbar. Og så har vi god kaffe og lækker frokostordning. Du får naturligvis også løn efter kvalifikationer, en god pensionsordning og en af landets bedste sundhedsordninger.

Tiltrædelse

Snarest muligt. Skynd dig, vi afholder løbende samtaler.


Er du interesseret? 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Charlotte Rugaard Nielsen på 4035 2268 eller crn@comcare.dk.
Send din ansøgning, CV inkl. referencer til job@comcare.dk mærket ”IT-konsulent, der brillerer”. Ansøgninger behandles løbende.

Om Comcare

Comcare er en af de førende leverandører inden for Contract Management og e-procurement løsninger i Danmark og har over 20 års erfaring med udvikling af kontraktstyring og elektronisk indkøb. Vi sikrer effektivisering og automatisering gennem en intuitiv brugergrænseflade, der understøtter alle facetter af e-procurement, administrativt såvel som slutbrugermæssigt. Vi brænder for at udvikle e-procurement løsninger, som fjerner manuelle processer og arbejdsgange, som gør hverdagen nemmere.