Hvad søger du?

Stærk profil til kundepleje og kommunikation

Comcare har glæden at byde Patricia Oczki velkommen som ny kunde- & kommunikationsansvarlig
Vi er både glade for og heldige at have fået en så dygtig og alsidig profil med ombord i Comcare-familien
23-01-2019

I Comcare er der stort fokus på at hele tiden udvikle de allerede nære relationer og tætte kundeforhold som vi igennem mange år opbygget som foretrukken leverandør til e-procurement løsninger i det offentlige.

Patricia får ansvaret for sin egen kundeportefølje men får også ansvaret for at udvikle vores markedsføring-og kommunikationsstrategi, hvor kunderejsen er et meget vigtigt led i udviklingen af strategien.

Fokus på kunderejsen og en stærk kernefortælling 

”I Comcare er der stort fokus på at fastholde de nære relationer og tætte kundeforhold. Det er nemlig samarbejdet, som skaber den gode kunderejse. Derfor giver det utrolig god mening at jeg med ansvaret for egne kunder, dermed kommer helt ud til slutbrugerne for at få den optimale indsigt i kundernes behov og ønsker”, udtaler Patricia Oczki. 

Comcares kundebase vokser og vi vækster hastigt, men ikke desto mindre er det vigtigt at vi tager hånd om den gode og tætte relation til kunderne.

Patricia konkluderer: ”At kunne skille sig ud i vores digitale verden i dag kræver lidt mod og kreativ tænkning, når man skal drive branding og digital markedsføring i vores meget socialmedia præget hverdag. Det er altafgørende med en stærk kernefortælling, som skaber synergi gennem alle platforme. Derfor er kunderejsen så værdifuld at have med i strategien og være i tæt dialog med kunderne for at kunne udarbejde det mest værdiskabende materiale”.

Tilfredse medarbejdere yder den bedste indsats for vores kunder

Salgsdirektør Stig Larsen udtaler: ”Vi er både glade for og heldige at have fået en så dygtig og alsidig profil med ombord i Comcare-familien. Vi ønsker hele tiden at udvikle vores forretning, og et af de vigtigste parametre i Comcare er, at vores medarbejdere finder glæde og tilfredsstillelse ved deres arbejde. Vi tror på, at tilfredse medarbejdere yder den bedste indsats for vores kunder. Derfor er vi overbeviste om at Patricia er den helt rigtige kunde- & kommunikationsansvarlige”. 

Patricia har seneste arbejdet med HR og kommunikation hos Adecco, hvor hun arbejdede med strategisk kommunikation og var ansvarlig for intern kommunikation samt employer branding. Patricia har ydermere haft sin egen virksomhed i en årrække.

Om Comcare A/S

Comcares mission er at gøre elektronisk samhandel mellem virksomheder og organisationer så gnidningsfri, effektiv og omkostningsbesparende som mulig. Vi hjælper vores kunder med at få det bedste udbytte af de digitale mediers muligheder. Hos Comcare lægger vi stor vægt på brugervenlighed, og vores agenda er derfor altid, at vores kunder opnår størst mulig tryghed i det daglige arbejde.