Hvad søger du?

Ny Head of Sales skal realisere vækststrategien for RakatX på det private marked

Vi er utrolig glade for at kunne byde velkommen til Jonas Sørensen, som pr. januar 2020 er vores nye Head of Sales.
"Jeg er selv overrasket over, hvor meget vores kunder faktisk har sparet ved at få overblik over deres kontrakter og bruge ressourcerne de rigtige steder."
10-01-2020

Jonas får ansvaret for at realisere Comcares ambitiøse vækststrategi, som indebærer et indtog på det private marked med den nye RakatX platform.

Stig Larsen, COO udtaler: ”Med 20 år på markedet og et bredt udsnit af offentlige kunder i hele Danmark, ønsker vi at tage næste skridt i vores vækstplan og for alvor udvide med det private marked samt vores nabolande Sverige og Norge. Timingen kunne ikke være bedre for Comcare. Flere og flere private virksomheder er ved at få øjnene op for, hvad Contract Management kan gøre for deres bundlinje, og vi står klar med en helt unik løsning, hvor du nemt kan få overblik over prioriteringen af dine ressourcer for at få størst udbytte af dine kontrakter. I RakatX Contract Management kan du på en helt ny intuitiv måde risikostyre, segmentere, og aktivitetsstyre i ét og samme system.”

Jonas vil på sigt overtage ansvaret for Salgafdelingen, mens Stig Larsen, COO og Søren Iversen, CEO vil fokusere mere på den videre forretningsudvikling. Stig og Søren vil som altid være med på sidelinjen i forhold til nye og eksisterende kunder og vedligeholde de gode tætte relationer, som vi har opbygget gennem årene.

Jonas kommer senest fra en stilling som Business Development Manager hos TDC Erhverv, hvor han har arbejdet med virksomheders omstilling fra eget datacenter til cloud services. Han har 12 års erfaring inden for salg og salgsudvikling på det private marked, og han glæder sig til at komme ud og møde kunderne og ikke mindst opbygge en portefølje i det private segment.

Jonas Sørensen udtaler: ”Som Head of Sales i Comcare får jeg ansvaret for at vækste Comcares forretning inden for e-handel og kontraktstyring både til private og offentlige virksomheder. Jeg mener, at der er et stort uudnyttet potentiale på det private marked, og vi har en meget ambitiøs og innovativ platform baseret på de nyeste teknologier til at realisere dette behov.

Jeg glæder mig til at synliggøre de gevinster, som private virksomheder kan høste ved at bruge vores løsninger. Jeg er selv overrasket over, hvor meget vores kunder faktisk har sparet ved at få overblik over deres kontrakter og bruge ressourcerne de rigtige steder.

Jeg ser frem til at møde vores nuværende kunder, som også vil få glæde af de nye RakatX moduler.”

Stort velkommen til Jonas.