INVITATION TIL Q&A OM SAMMENLÆGNINGEN AF COMCARE & MERCELL

Invitation til Q&A

Med de seneste store ændringer og etablering af en ny ledelsesgruppe i Mercell, vil vi rigtig gerne invitere dig til en Q & A sammen med Group Product Director, Simon Clemen Hare og Group Commercial Director, Thue Kjelstrøm, hvor du kan stille spørgsmål og samtidig lære vores nye set-up og produktsammensætning bedre at kende.

Med på mødet er også Heidi Aarestrup, Marie Østergaard Andersen og Charlotte Rugaard Nielsen.


Vi mødes online torsdag d. 28. januar kl. 10.00-12.00

Tilmelding til mødet kan ske på https://www.tricom.dk/webinar
Sidste frist for tilmelding er tirsdag d. 26. januar.
Vi udsender links til webinaret dagen før.

Vi håber, at du har lyst til at støtte op om dialogen, vi glæder os til en konstruktiv snak om fremtiden.

Hen over sommeren 2020 er både Truelink, Tricom og Comcare blevet del af norske Mercell.

Mercell har i foråret også overtaget det norske selskab Aksess Innkjøp. Det har gjort det muligt at samle et unikt sæt af internationale kompetencer indenfor indkøb, kontraktstyring, udbudshåndtering og analyse, samt en række af de mest toneangivende løsninger i ét og samme selskab.

Vi er gået fra at være mindre selvstændige selskaber til nu at være en del af en international koncern med over 400 kolleger. Det giver en masse spændende muligheder for jer som kunder, og vi vil gerne invitere jer med på den rejse, som Mercell er på.

Vi har arbejdet med at definere strategien for, hvordan vi får selskaberne til at arbejde sammen, og dermed sikre endnu større værdi for jer med de systemer, som vi leverer. Dette arbejde har nu nået en naturlig milepæl, hvor vi har etableret en ny ledelsesgruppe, samt en produkt- og kommerciel-strategi for, hvordan den nye samlede platform vil se ud i fremtiden.


Fremtiden er én fælles Mercell Procurement platform

Mercells fremtidige indkøbsplatform vil bestå af de bedste moduler fra hver virksomhed. Mercell Procurement Platform vil blive ensartet i funktionalitet og vil få en ensartet brugergrænseflade. Vi vil samle vores eksisterende moduler og tilbyde håndtering af både strategisk udbudsstyring (udbudshåndtering) og operationel anvendelse i kontrakternes levetid (kontraktstyring, indkøb og analyse). Nogle kunder vil derfor kunne tilkøbe adgang til produkter, der ikke før indgik i porteføljen. Det kan f.eks. være udbudshåndtering, automatisk præ-kontering af fakturaer, firewall-funktionalitet til automatisk tjek af fakturaindhold eller nye muligheder for berigelse af katalogindhold.

Produkterne vil skifte navn over den næste periode til Mercell Procurement, Mercell Contract Management, Mercell Analyse osv.

På den måde får alle kunder en opgradering med den bedste funktionalitet fra de eksisterende platforme, da vi nu samler vores mangeårige erfaringer til udvikling af en fælles Mercell Procurement Platform.


Hvad betyder det for mig?

På den korte bane vil du som kunde ikke opleve de store ændringer. De eksisterende platforme: Tricommerce, Rakat/RakatX, Truetrade/Trueanalyze og Aksess Innkjøp fortsætter som selvstændige platforme.

Vi kommer til at arbejde hen imod en best-in-class platform. Vi vil naturligvis inkludere jer i denne rejse, og løbende informere om de ting, der vil ske. Det betyder ikke, at der ligger et implementeringsprojekt lige om hjørnet, men vi vil gradvist opdatere løsningerne hen imod den fælles platform.

Jeres eksisterende aftaler med Truelink, Tricom, Comcare eller Aksess Innkjøp og de kontraktuelle forpligtelser, der ligger heri, vil fortsætte uændret.

Nøglemedarbejderne er her også stadig. De kontaktpersoner, I plejer at snakke med i de respektive selskaber, kan stadig træffes. Der kan dog være medarbejdere, der som følge af den nye organisering på tværs af selskaberne, har fået nye roller eller mulighed for at specialisere sig på bestemte områder, hvorved der for nogle kunder vil blive koblet nye kontaktpersoner på. Vi kontakter de berørte kunder direkte og holder jer løbende informeret.

Fusionering af selskaberne

For nuværende fortsætter Truelink, Tricom, Comcare og Akksess Innkjøp som selvstændige selskaber under Mercell-gruppen. Ligesom vi samler de stærkeste kompetencer og sikrer de bedste løsninger, giver det dog også mening at smelte selskaberne sammen rent juridisk. Det er en større øvelse, der blandt andet vil indebære nye databehandleraftaler med alle kunder, og det er derfor en proces, der vil tage tid. Vi kommer retur med mere information og tager fat i hver af jer, når det bliver aktuelt.

Har du allerede nu spørgsmål eller ønsker noget uddybet, så tøv ikke med at tage fat i os. Skriv eller ring til den kontaktperson, du plejer at have dialog med eller direkte til Thue eller Simon.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde og glæder os til rejsen sammen mod fremtidens Mercell Procurement Platform.


Simon Clemen Hare 

Group Product Director

sch@mercell.com

Mercell-gruppen


Thue B. Kjelstrøm

Group Commercial Director

tbk@mercell.com

Mercell-gruppen