MERCELL OPKØBER COMCARE

Mercell opkøber det ledende danske SaaS firma Comcare og styrker sin position for post-award løsninger

Comcare har en stærk position på det danske e-procurement marked og er den førende leverandør til de danske kommuner med 65 nuværende kunder, såvel som flere regioner og andre offentlige institutioner. I alt 96 offentlige kunder og er derfor markedsledende på det kommunale marked.

Comcare er specialiseret i software og services inden for post-award, herunder Contract Management og e-procurement. Inden for de seneste 5 år er Comcares forretning vokset med omkring 20% om året, og samarbejdet med KMD, på det offentlige marked i Danmark, har også bidraget til væksten.

Comcares løsninger dækker de vigtigste dele inden for post-award, herunder kontraktstyring,
e-handel og e-katalog løsninger.

”At blive en del af Mercell gruppen vil hurtigt og effektivt løfte Comcares vækstpotentiale. Både Mercell og Comcare har været succesfulde på et marked i vækst, med baggrund i den løbende digitalisering af den offentlige sektor. At blive en del af Mercell gruppen vil fremadrettet give os mulighed for at udnytte en lang række strategiske muligheder” udtaler Søren Iversen, CEO for Comcare.

Fra Mercell:
”Jeg er meget glad for at kunne byde Comcare velkommen i Mercell familien. Opkøbet af Comcare vil styrke vores position på det offentlige danske e-handelsmarked signifikant. Vi ser frem at kunne benytte alle Comcares stærke kompetencer til at forfølge vores vækststrategi inden for Mercell gruppens fokusområde og markedsposition.” udtaler Terje Wibe, administrerende direktør for Mercell gruppen.

Stig Larsen COO tilføjer:
Den seneste lancering af RakatX platformen havde ikke været mulig, hvis ikke vores kunder havde vist vejen. Der skal lyde en stor tak til alle kunder, som igennem årene har været med til at skabe fremtidens post-award produkter. Kunderne får med dette strategiske opkøb en leverandør med de bedste produkter og kompetencer i verden inden for pre- and post-award, hvilket vil understøtte det offentliges digitaliseringsrejse. Sidst, men ikke mindst vil vores medarbejdere blive en integreret del af en større og stærkere organisation, som har klare ambitioner på det europæiske marked."

Samarbejdet med KMD
KMD, Comcares strategiske partner, støtter transaktionen og ser et stort potentiale i nye forretningsområder med en større produktportefølje med Mercell Group. KMD er den førende leverandør af supplier of mission-critical software, solutions and IT services, primært til den offentlige sektor I Danmark, og KMD ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med Comcare, herunder Mercell Group:”KMD er utrolig stolt over at have bidraget til, at Comcare nu bliver en del af en spændende koncern med store ambitioner. KMD har haft et stærkt partnerskab med Comcare siden 2014, og virksomheden har bevist, at den er en attraktiv partner for større aktører i den internationale fintech-industri.

Vi er glade for at kunne tilbyde KMDs kunder de bedste produkter inden for post-award markedet. KMD ser frem til det fortsatte gode samarbejde med Comcare og Mercell Group”, udtaler Executive Vice President, Torben Kristian Mols, for KMD.Comcares unikke markedsposition ville ikke have været mulig uden deres stærke partnerskab med KMD. Vi glæder os til at fortsætte dette partnerskab, og vi ser frem til at udforske nye forretningsmuligheder sammen med KMD I fremtiden, afslutter Terje Wibe.

Hverdagen fortsætter
Comcares ledelse og medarbejdere fortsætter dagligdagen i Ørestaden, hvor de fortsat vil servicere kunderne og fortsætte udviklingen af RakatX.


For mere information kontakt
:

CEO Søren Iversen, Comcare 
       
Mobil: +45 4075 7988
Email:  si@comcare.dk

COO Stig Larsen, Comcare

Mobil: +45 2614 2828
Email: sl@comcare.dk

CEO Terje Wibe, Mercell 

Mobil: +47 90 83 79 98
Email: terje.wibe@mercell.com

More about Comcare
Comcare is the leading Danish SaaS company, specialized in delivering software and services in the post-award market, including contract management and e-procurement.

Comcare has a strong market position in Denmark where the client base includes more than 60 municipalities, several regions and a comprehensive list of other public and private companies.

Comcare is the market leader of post-award solutions within the municipalities in Denmark, where Comcare has proven to be an attractive partner within the international fintech industry.

More about Mercell
Mercell is the leading digital platform for eTendering and eProcurement solutions in the Nordics, with approximately 1.300 buy-side and 16.000 supply-side companies as clients.

Mercell’s unique marketplace simplifies the tender and procurement process and makes it safe and easy for buyers to find relevant suppliers for their tenders and daily purchasing needs. Mercell also ensures suppliers find relevant business opportunities as well as tools for the suppliers to digitally receive and handle purchases from public and private buyers.

Mercell delivers services to public and private buyers in 13 European countries and our aim is to become the leading software-as-a-service (SaaS)-platform for eTendering and eProcurement in Europe.