NÆSTE TRIN PÅ COMCARES REJSE

Når der sker store ændringer i en virksomhed, kan det ikke undgås, at der følger store spørgsmål med.

I sidste uge offentliggjorde vi, at Comcare nu er en del af Mercell Group. Det var en strategisk beslutning fra Comcares ejere, og det har været en længere proces for at sikre, at alt gik op i en højere enhed. Når der sker store ændringer i en virksomhed, kan det ikke undgås, at der følger store spørgsmål med.

Hvordan ser fremtiden ud?

Comcare har gennem længere tid haft en klar strategi for virksomhedens videre vækst og udvikling, og ved at blive en del af Mercell Group indfries denne strategi hurtigere og med endnu større vækstpotentiale, end vi havde turdet drømme om. Mercell Groups mission er nemlig at udvide forretningen til det europæiske marked. Det glæder vi os over, nu at være en del af.

Men som alle ved, starter rejsen ikke ved målstregen. Mercell har de sidste 1,5 år opkøbt mange pre-award og post-award virksomheder, herunder Tricom, Truelink og senest Comcare, som hver især har deres egne løsninger og produkter. Det store puslespil for, hvordan fremtiden kan og skal se ud – er kun lige på tegnebrættet, og det kræver mange overvejelser og en klar strategi.

I fællesskab med resten af Mercell Group er vi nu i gang med at se på, hvordan fremtiden skal se ud.

Hvad med RakatX?

Vores produkt RakatX er en af grundene til Mercell Groups store interesse for Comcare, og derfor indgår nu RakatX i Mercells produktportefølje, hvor der arbejdes på at inkludere de bedste dele fra alle platforme i Mercell Groups kommende løsninger. Nu har vi blot endnu flere kompetencer og ressourcer i organisationen.

Rom blev ikke bygget på én dag

I den kommende tid vil der være mange ubesvarede spørgsmål og ukendte faktorer, som vi heller ikke vil være i stand til at svare på - lige nu og her. Vi skal gøre vores bedste, men håber på forståelse. Når det strategiske samarbejde begynder at finde sin form og bevæge sig fremad, vil vi naturligvis løfte sløret for alle de spændende nye tiltag, som fremtiden byder alle Comcares nuværende og kommende kunder på.

Hverdagen hos Comcare

Hverdagen står ikke stille hos Comcare. Vores Customer Care sidder stadig klar til at hjælpe alle vores kunder, og Product Delivery har bestemt også travlt med konverteringer og implementeringer af kunder, som er på vej over på RakatX platformen.


Vi glæder os til at give jer mere information i den nærmeste tid.