NU ER VI ÈT FÆLLES MERCELL DANMARK

Som et led i vores rejse mod én virksomhed, efter opkøbet i 2020 af Mercell Gruppen, er vi nået til den del, hvor vi med stor glæde kan vise vores nye fælles logo og identitet. Fremover vil I møde os som én virksomhed under Mercell Danmark A/S.

Hvad betyder det for mig som kunde?
Udover at du vil opleve os med et nyt logo og design, når du møder Comcare, er der ingen ændringer, og vi er stadig de samme medarbejdere, som du allerede kender, der hjælper dig i hverdagen.

Produkter og platforme
Vi er i fuld gang med produktkonsolideringen, og du vil opleve, at vores platforme og produkter løbende vil blive opdateret til det nye design og logo. Udover logo og navneskift har det ingen anden betydning for dit produkt, og du behøver derfor ikke at foretage dig noget.

Sociale medier, nyhedsbreve og website
Det betyder også, at når du fremover hører fra os via nyhedsbrevet, vil det være med Mercell, som afsender. På flere sociale medier vil du opleve ensartet layout og design, da vi også på LinkedIn, Facebook, Twitter m.m. løbende vil opdatere vores visuelle identitet. Vores website vil på sigt blive overført til mercell.com, men for nu beholder vi vores nuværende website, hvor du stadig kan finde den information, som du har brug for. Vi opdaterer kun logoet i første omgang.

Kontrakter
Alle de nuværende kontrakter forbliver uændrede og overholder de kontraktuelle forpligtelser. Der er altså ikke foretaget ændringer i den juridiske struktur i de enkelte virksomheder endnu, og når det sker, vil du naturligvis høre fra os. Det betyder, at du ikke behøver at foretage dig noget i denne forbindelse.

Information
Vi holder dig naturligvis løbende informeret omkring produkter, nye tiltag og kommende opdateringer.

Tag endelig fat i os, hvis du har spørgsmål.