Hvad søger du?

Indkøb i CC Rakat er så nemt, at det er for børn. Klik på linket herunder og tag med CC Rakat en tur i børnehaven.

Se film

Indkøb gjort enkelt

Enkelhed og hurtighed er nøgleord, når det drejer sig om indkøb. På den måde frigør CC Rakat tid til andre vigtige opgaver. Fordi CC Rakat er bygget op som enhver anden webshop, ved brugeren lige præcis, hvad han skal gøre, og kan derfor foretage sine indkøb hurtigt og enkelt.

Søgning af varer
Med CC Rakat er det slut med at skulle lede på flere forskellige leverandørers webshops efter varer. Alt er samlet i én webshop, hvor brugeren hurtigt kan finde sine varer. Desuden indeholder CC Rakat en af markedets bedste søgemotorer. Ved hjælp af synonymforslag, stavekontrol og andre intelligente funktioner, hjælper CC Rakat brugeren med at finde netop de varer, han skal bruge, uanset om det er fra den ene eller den anden leverandør – det behøver brugeren slet ikke at tage højde for; CC Rakat leder i alle e-kataloger fra organisationens leverandører.

Favoritlister og standardordrer
Når brugeren gemmer sine varer på favoritlister og standardordrer, har han dem altid lige ved hånden, og kan øjeblikkeligt få foretaget sine indkøb: Et tryk på knappen, så er alle favoritlistens varer lagt i kurven. Med standardordrer sparer brugeren tid på indkøb af det faste forbrug: når først standardordren er sat op, vil den blive sendt af sted på lige præcis det tidspunkt, brugeren ønsker, lige så mange gange brugeren ønsker.

Simpel varemodtagelse
I CC Rakat er varemodtagelse gjort simpel: Har du fået dine varer? Ja eller nej? Sværere mener vi ikke, det behøver at være. Og når varerne er modtaget, bliver fakturaen selvfølgelig betalt automatisk. Det er derfor vi siger, at CC Rakat – det er indkøb gjort enkelt.

Skal det være nemt for alle at e-handle?

CC Rakat forenkler den daglige arbejdsgang i mange offentlige og private virksomheder. Løsningen giver høj brugervenlighed for medarbejderne, og store administrative besparelser.

Læs mere
om-comcare-small.jpg
CCR-small.jpg

Indkøb skal ikke spænde ben

CC Rakat er grundlagt på brugervenlighed. Slut med besværlige arbejdsgange og ind med let adgang til at handle efter de bedste aftaler og tilbud. Indkøb skal ikke spænde ben, men være en hjælp i hverdagen.

Læs mere

Lad os vise dig hvor nemt det er. Udfyld formularen her og bliv kontaktet for en præsentation.

Hej {{returnmessage.form.navn}}

{{returnmessage.message}}

Vi har modtaget din henvendelse og vender tilbage hurtigst muligt med en bekræftelse.

Noget gik helt galt under oprettelsen. Kontakt venligst Comcare

Vi har modtaget din henvendelse, men der er noget galt med den email du har angivet og vi kan derfor ikke sende dig emails.

Er "{{returnmessage.form.email}}" helt korrekt?

Kontakt venligst Comcare

Du skal udfylde emailadresse Den angivne emailadresse er ikke korrekt