Hvad søger du?

Køge Kommune skal benytte Comcares forsikringsstyring de næste 4 år

Køge Kommune og Comcare har indgået kontrakt om levering af Comcare cloud-baserede forsikringsstyringssystem - CC Insurance. Med CC Insurance vil Køge Kommune få et samlet system for håndtering af alle kommunens forsikringer, og ikke mindst de arbejdsopgaver der følger med.
"Vi fundet det for os bedste og mest fleksible system til håndtering af vort forsikringsområde"

Køge Kommune og Comcare har indgået kontrakt om levering af Comcare cloud-baserede forsikringsstyringssystem - CC Insurance. Med CCInsurance vil Køge Kommune få et samlet system for håndtering af alle kommunens forsikringer, og ikke mindst de arbejdsopgaver der følger med.

På denne måde vil opgaver indenfor administration, dokumentation, sagshåndtering m.m. nemt kunne håndteres af Forsikringsteamet hos Køge Kommune. Dette vil være et stort skub i den rigtige retning til at opnå et større overblik, mindre administration og er dermed en tidsbesparelse for den enkelte medarbejder.

Risikokoordinator Søren Bo Lyderik, Køge kommune udtaler:
”Med Comcares CC Insurance løsning har vi fundet det for os bedste og mest fleksible system til håndtering af vort forsikringsområde og dataindsamling med henblik på forebyggelse og sagshåndtering”.

Netop fordi at alle data er samlet i CC Insurance, vil det være muligt for Køge Kommune, at udarbejde statistik over hændelser indenfor de forskellige forsikringsområder. Denne viden vil herefter kunne anvendes i forbindelse med et forebyggende arbejde inden for de enkelte områder som for eksempel arbejdsskader.

Ønsker jeres organisation et bedre overblik med henblik på forebyggelse og sagshåndtering? Kontakt Senior Key Account Manager Jørgen Knudsen på telefon 3141 1424 eller jk@comcare.dk

Om Comcare A/S

Comcares mission er at gøre elektronisk samhandel mellem virksomheder og organisationer så gnidningsfri, effektiv og omkostningsbesparende som mulig. Vi hjælper vores kunder med at få det bedste udbytte af de digitale mediers muligheder. Hos Comcare lægger vi stor vægt på brugervenlighed, og vores agenda er derfor altid, at vores kunder opnår størst mulig tryghed i det daglige arbejde.