Hvad søger du?

Skive Kommune har drømt om en enkel og intuitiv udbudsløsning

Skive Kommune har været en del af udviklingen af Comcares nye udbudshåndteringssystem - Tender Publish. Målet var at skabe en nem, enkel og brugervenlig løsning for både Ordregiver og Tilbudsgiver.

Comcare har skabt en løsning sammen med kunderne

Comcare har sammen sammen med en række kunder, tænkt tanker, designet og udviklet en helt ny udbudshåndteringsløsning. Målet var at skabe en enkel platform, som var så intuitiv at hvem som helst kan bruge den uden "det store kørekort". Takket være alle gode input har vi lykkedes at skabe det mest brugervenlige system som findes.

Skive Kommune har bidraget

En af kunderne som har hjulpet med udviklingen, er Skive Kommune.
Indkøbschef Laila G. Jensen, udtaler:

I Skive Kommune lægger vi meget vægt på at løsningen skal være enkel og intuitiv for både vores leverandører som skal byde på en given opgave, og i forhold til vores egen organisations hverdag.

Comcares tilgang til tingene er som altid med brugeren i fokus.
Salgsdirektør Stig Larsen udtaler:

Comcare lever af at lave brugervenlige løsninger. Den dag vi stopper med at forsøge tænke brugervenligt, så stopper hele Comcares DNA. Vi kan ikke lade være med at udfordre os selv. Vi har længe tænkt at udbudsprocessen simpelthen må kunne laves enklere, både for Ordregiver og Tilbudsgiver. Vi er rigtig glade for resultatet med Tender Publish. 

Leverandører er også draget ind i udviklingen

Udover at Comcare selv har været leverandør til det offentlige i mange år, synes vi også det var på sin plads at høre hvilke udfordringer andre leverandører har haft med de udbudsløsninger der har været på markedet indtil nu.
Laila G. Jensen fortsætter:

Vi har været med til at udvikle Tender Publish i samarbejde med vores leverandører, og her har brugervenlighed været omdrejningspunktet. Vi glæder os derfor til at komme i gang med at bruge løsningen, og er helt overbeviste om, at løsningen på en enkel måde vil understøtte vores leverandører i at afgive tilbud fremadrettet.

Er du også blevet nysgerrig og vil vide mere?

Kontakt Skive Kommune og hør om deres overvejelser, eller kontakt Comcare salgsafdeling for en præsentation på salg@comcare.dk